14.12.2015

WISHLIST

Heippa!

Ää mua harmittaa etten oo joulukuussa päässyt hirveemmin postailemaan, koska sillon ois aina ihana lukea kaikkia joulusia postauksia. Nyt viimeset kokeet on kuitenkin tehty alta pois ja lomakin alkaa jo tän viikonlopulla. Tänään aattelin kumminkin tulla jakamaan taas mun joululahjatoiveet, kun kärsin täällä kotona hirveestä päänsärystä. Toivottavasti en kumminkaan tuu ennen joulua sen pahemmin kipeeks.

Mitä isommaks kasvaa, musta tuntuu että sen vaikeempaa on keksiä jotain toiveita. Pyrin kumminkin toivomaan semmosia käytännöllisiä ja tarpeellisia juttuja.
 
 
wishlist

 


1. Treenilaukku   Mun koulureppu tuntuu olevan ihan liian pieni ja jos meen esim. koulun jälkeen salille. saisin tänne kaikki kamat mahtumaan kirjojenkin kanssa. Tää oli siis se, mitä eniten toivoinkin.

2. Joku ihana aamutakki   Tarviiko ees perustella?

3. Pyjama  Uusia yökkäreitä on musta aina kiva availla paketeista, vaikka niitä tuliskin useemmat.Se on muodostunu ehkä jopa perinteeks, että jouluna saa uudet yökkärit ja sitten joulusaunan jälkeen ne voi vetästä vaan päälle.♥

4. Tossut tai lämpöset sukat  Näiden kanssa vähän sama juttu. Tämmösetkin on superkiva löytää pakeitsta ja vetästä samantien jalkaan.

5. Kosmetiikka Sitähän ei myöskään voi olla liikaa, haha.

6.Muuta  Sitten tämmösiä pikkujuttuja, nimittäin aina jotenkin onnistun katkasemaan tai hukkaamaan noi porrarit, joten pelastuisin jos vaikka saisin niitä lisää. Lisäks haluaisin kuoria mun puhelimeen, sillä niin kun tiiätte, hankin kesällä iphone 6 eikä mulla taida olla siihen kun kahdet kuoret. Ja kaikkia talvisia asusteita on kans aina ihana saada.♥ Mutta siis myös perus rahaa ja lahjakorttejakin on kiva saada, koska sitten pääsee ite ostamaan mieluisia juttuja.
 
 
 
Oonko oikeesti ainoa, joka ei havainnollista että jouluaatto on jo reilun viikon päästä? Pari viimesintä kuukautta meni ihan älyttömän nopeesti ja vuosikin vaihtuu jo kohta...
 
Mutta hei, kertokaa ihmeessä myös teidän toiveitanne! :-)
 
 
♥Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti