5.9.2015

Pannukakkuja


Moikka! Mä löysin yks päivä tälläsen pannukakku reseptin ja päätin sitten kokeilla ja yllätyin kyl tosi positiivisesti. Näähän ei oo siis mitään perus vehnäjauho mössöö vaikka ulkonäöltään nää näyttää sellasilta perus ''jenkkipannukakuilta''. Siks ajattelinki jakaa teille tän reseptin koska tähän tarvittavat ainekset löytyy varmasti jokaisen jääkapista. 
Eli näihin sä tarviit: 2 kananmunaa, 2,5 dl kaurahiutaleita, 1 banaanin, 2 tl kanelia ja 2 dl raejuustoa.
 Laitat vaan kaikki ainekset tehosokottimeen ja sekotat niin kauan kunnes taikina on tasaista. Sitten vaan paistinpannu hellalle ja eikun paistamaan. Aika helppo resepti vai mitä? Ja kaiken lisäks super terveellinen ja tosi täyttäviä. Sopii tosi hyvin väli -tai vaikkapa aamupalaks. 


Tää on ihan hullua että nyt eletään jo syyskuuta, aika vaan rientää niin nopeesti ja se varmaan näkyykin kans täällä blogin puolella. Mulla on ollu taas vähän totuttelemista saada blogaaminen kulkemaan koulun ja muun  vapaa-ajan ohella, onko muita jolla on sama ongelma? Ja viimeset pari viikkoa on ollu tekemistä täynnä joten läppärikin on pysyny kiinni, mutta eiköhän tää tästä tasaannu? Sen takii mä halusin kysyy teiltä lukijoilta että oisko teillä jotain vinkkejä miten sais bloggaamisen kulkemaan sujuvasti koulun ohella, jos on niin kertokaa ihmeessä tarviin niitä.


♥︎Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti