4.8.2015

Back to school shopping

Heippa ihanat!

Pääsin nyt vihdoinkin postailemaan kun sain siihen aihetta! Ollaan meinaan Lindan kanssa mietitty, että ei haluta jokaisen postauksen olevan mitään kuulumis- postauksia, varsinkin kun meidän kuulumisia voi olla vaan harvoin mielenkiintoista lukea, haha. Koitetaan siis toteutella vähän erilaisia postauksia, mutta kertokaa ihmeessä jos olisitte kiinnostuneita lukemaan aina välillä kuulumisia! :-)

Mennään kuitenkin aiheeseen, eli käväsin kerrankin ajoissa ostamassa koulutarvikkeita, ei sillä että olisin jotenkin innoissani menossa kouluun, mutta halusin nyt vähän panostaa niihin tarvikkeisiin ja hankkia ne ajoissa. Nyt päätin kuitenkin  esiteillä teille näitä, jos vaikka löydätte jotain teidänkin hankinta- listalle! Voisin muuten toteuttaa myös jonkunlaista DIY:tä koskien kouluun paluuta, miltä kuulostais? :-)


Eli kävin vaan kahdessa paikassa eli Tiger ja Kirja&Idea  ja löysin kaiken tarvittavan eikä näihin menny yhteensä kun vaan vähän yli 10€!


Tiger // 1€

Eli ensimmäinen ostos oli tämmönen muistivihko, johon ainakin yritän merkkailla esim. läksyjä ja kokeita. Innostuinkin jo vähän piristämään sen ulkonäköä kuvioteipillä ;-)


Tiger // 3.50€
 
En nyt oo ihan varma mitä nimeä näistä Suomessa käytetään, mutta luulisin että ihan vaan kuvioteippi? Näitä bongaa tosi monesta jenkkien tekemistä DIY- videoista ja halusin sitten itsekin ostaa, jos vaikka saisin piristettyä näillä tylsiä juttuja.
 
 
 Tiger // 2€
 
No perus lyijykynille on aina tarvetta, koska musta tuntuu, että kaikki mun kynät aina katoaa jos vaikka lainaan niitä muille, mutta nyt on niitä ainakin taas iso pakkaus.
 

 Tiger // 2kpl 1€
  
Sama juttu pyyhekumien kanssa  ja ne nyt vaan on semmonen "must have" joka vuosi.
 
 
 
Kirja&Idea // 1.90€
 
Kerrankin nyt sain hankittua tämmöset kulmalukkokansiot, koska näissä on vaan paljon helpompi kuljettaa kaikkia monisteita, joita kertyy aina laukun pohjalle rypistyneinä.
 
 
Mutta kertokaa ihmeessä oliko tää ihan tylsä postaus vai saitteko esim. ideoita koulutarvikkeiden ostoon, me palaillaan sitten seuraavan postauksen parissa! ♥
 
 
Henna



4 kommenttia:

  1. Haastoin teidät!

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Linda tekikin juuri tän, mutta mä voisinkin vaikka tehdä jossain välissä noilla sun kysymyksillä, joten kiitos! :-)

      -Henna

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Tigerissa näyttäisi olevan kaikkea kivaa halvalla, siellä olisi joskus mukava käydä. Harmi että Tigerin myymälää ei ole täälläpäin..

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Tigerista löytyy kyllä vaikka ja mitä! Höh harmi, no mutta jos liikut jossain missä Tiger on niin kannattaa kyllä poiketa! :-)

      -Henna

      Poista